Vandaag weer iets beter - Reisverslag uit Beijing, China van Marjon en Roeland Kikkert - WaarBenJij.nu Vandaag weer iets beter - Reisverslag uit Beijing, China van Marjon en Roeland Kikkert - WaarBenJij.nu

Vandaag weer iets beter

Blijf op de hoogte en volg Marjon en Roeland

22 April 2008 | China, Beijing

Dinsdag 22-04-2008, 20.30 uur.

Hallo daar,

Vele van jullie hebben gisteren tevergeefs de computer aangezet want er was gisteren geen nieuws vanuit China van ons.
Eigenlijk was er heel veel nieuws maar we konden het niet meer opbrengen om te schrijven.
Reden hiervoor was dat we gistermiddag in het ziekenhuis hebben doorgebracht met Anne-Ling (ze kennen hier geen dokter dus is normaal)
Zoals al eerder vermeld heeft de kleine meid ontzettend veel problemen met poepen.
Gistermiddag wou ze dan eindelijk gaan poepen maar dat was intussen tijd zoveel en zo hard dat ze het er zelf niet uitkreeg.
In het kinderziekenhuis is uiteindelijk door een arts een heleboel weggehaald en heeft ze medicijnen meegekregen.
(het verhaal over hoe het in zo'n ziekenhuis gaat vertellen we thuis wel want dat is veelste veel).
Vandaag heeft ze twee keer haar luier volgemaakt (al was het wat waterig) waarvan 1x tot aan haar nek dus we hopen dat we nu de goede kant opgaan.
Gisteravond als het goed is de laatste papieren ingevuld voor het inreisvisum van Anne-Ling.

Vanmorgen zijn we wezen wandelen bij het meer Qianhai.
Erg leuk alleen de wind was er hard dus maakte het niet prettig om te wandelen.
Wel heerlijk koffie gedronken bij de Starbucks, in tijden niet een echte bak koffie gehad dus deze ging er goed in.

Morgenvroeg hebben we het plan om naar de Verboden Stad te gaan dus daar morgen meer over.

Veel liefs aan jullie allemaal.

Roeland, Marjon en Anne-Ling

• 22 April 2008 - 14:02

Gerry :

snel een woordtje van hier
    zodus gaat het beter met jullie mooie dochter ,ben daar erg bly mee
    nu kunnen jullie de uren gaan tellen voor de terug keer
    we zullen hier bly zyn jullie terug te zien nog even volhouden en dan zyn jullie er alle drie
    verder alles goed hier
    groetjes en dikke knuffel gerry kusjes

• 22 April 2008 - 18:52

Winold En Susan:

Goed om te lezen dat het weer een stuk beter gaat met Anne-Ling. Ze ziet er in ieder geval erg vrolijk uit (vooral de foto in de wasbak)
    Nog even en dan lekker naar huis!
    Dus tot overmorgen!
    Liefs, Winold, Susan, Timo en Isa

• 22 April 2008 - 19:21

Gea:

Gelukkig dat het nu beter gaat.
    Leuke foto's vooral die in haar eerste auto en hoe ze in bad(wastafel) zit.
    Schiet nu mooi op. Liefs (o)ma

• 22 April 2008 - 20:09

Greetje Rol:

Hoi Roeland en Marjon,
    Wat een gedoe dat jullie met Anne- Ling naar het ziekenhuis toe moesten. Dat zal een hele ervaring geweest zijn.
    Ik kan me voorstellen dat Anne-Ling zich heel wat beter voelt met waterige poepluiers dan met last van kramp en verstopping.
    Voor zover ik weet, is het morgen jullie laatste dag in Beijng. Geniet van de excursie naar de verboden stad.
    En alvast ook een hele goede vlucht terug naar Nederland toegewenst.
    Hier kijkt iedereen uit naar jullie aankomst. Dat zal ook weer een hele ervaring worden.
    Lieve groet, Greetje Rol

• 23 April 2008 - 09:46

Manu:

Dag Kikkertje

Sorry dat we even niets van ons hebben laten horen (moest geopereerd worden, is achter de rug, dus kan weer reageren)
    Nog 1 nachtje en dan weer back in town.
    Vervelend met de darmproblemen van Anne-Ling, hopelijk gaat het nu snel weer wat beter. En kunnen jullie eindelijk rustig van elkaar gaan genieten.
    Alvast een goede terugreis gewenst en we spreken elkaar vast snel in hgv.