Tempel bezocht
Blijf op de hoogte en volg Marjon en Roeland
17 April 2008 | China, Nanchang
Hier even een kort berichtje over de dag van vandaag.
Vanmorgen zijn we naar de Tempel van Lao geweest.
Erg mooi gelegen op een eiland in een meer, waar ze er erg veel van hebben in deze provicie.
Was even heerlijk om eruit te zijn want het was eindelijk mooi weer.
Resultaat rode armen en snoeten en Roeland een verbrande kruin.
Voorproefje voor volgende week want we hoorde dat het in Beijing 26 graden is.
Vanmiddag zijn we op bezoek geweest bij Sandra en Isabelle.
Dit omdat Charles samen met Jasmin naar het ziekenhuis was.
(in China gaan ze naar het ziekenhuis en niet naar de dokter)
Jasmin blijkt bronchitis te hebben en heeft hier voor medicijen en een infuus met penicilline gehad.
Morgen nog een keertje en dan hopen we echt dat het meisje iets opknapt.
Dit allemaal mee te maken, maakt ons weer bewust van het feit dat het goed gaat met Anne-Ling en dat we daar erg dankbaar voor zijn.
Hoe de dag van morgen wordt weten we nog niet.
In iedergeval hopen we het paspoort van Anne-Ling te krijgen en zullen we de koffers gaan inpakken voor vetrek zaterdag terug naar Beijing.
We kunnen niet wachten, in ieder geval al weer 2,5 uur dichter bij thuis.
We beginnen de dagen echt af te tellen.
Jullie horen dus wel weer van ons.
Veel liefs aan iedereen.
Groetjes, Roeland, Marjon en Anne-Ling
17 April 2008 - 16:17
Hallo Kikkertjes :
hier snel even een berichtje ver van jullie heerenveen
we zyn gelukkig dat alles goed gaat daar
en dat het met jullie dochter zo goed is en dat jullie er toch van kunnen genieten
hopelyk blyft het zo
nu verder geen nieuws hier groetjes en kussen gerry nog maar 8 dagen en jullie zyn gedrietjes thuid
doeiiiiii -
17 April 2008 - 16:40
Siep En Anita:
hoi,hoi,
heel bijzonder en indrukwekkend om te zien en te lezen wat jullie meemaken!!!
dikke knuffel voor Anne-Ling
groetjes!! -
17 April 2008 - 17:16
Gisela:
Mooi om te zien dat alles goed gaat met jullie, elke keer nog nieuwsgierig of er alweer nieuws uit China is maar wanneer komt eindelijk de foto van het gezinnetje Kikkert?? Papa en Mama met anne-Ling apart hebben we al gezien, nu nog samen.
Succes met de terugreis!
Gr. Gisela -
17 April 2008 - 17:18
Greetje Rol:
Hoi Roeland en Marjon,
Het lukt niet om jullie elke dag te schrijven, maar ik lees wel elke dag even jullie bericht.
Jullie beleven veel!
En wat een verschillende indrukken: mooie cultuur en armoedige wijken.
Echt een tegenstelling.
Fijn dat alles goed gaat met Anne-ling.
Het lijkt me vreselijk als je in China met je pas geadopteerde kindje naar het ziekenhuis moet.
Ik hoop dat jullie nog heel goede dagen hebben in Beijng. Het zal bijzonder zijn om daar ook de andere groepsgenoten met hun kindjes weer te ontmoeten en misschien zien jullie ook nog wat van de mooie dingen daar.
Geniet van jullie laatste week.
Nu jullie verblijf over de helft is zullen de dagen vast snel voorbijgaan.
Hartelijke groeten, Greetje Rol -
17 April 2008 - 19:54
Je Broer & Zwager:
Ha zus & zwager,
Wat een mooi ding! Die gaat harten breken! Krijgt Roel 't nog zwaar mee. Geniet er nog ff van. Top wat jullie daar allemaal zien en meemaken. Zie jullie op Schiphol, kan Anne-ling eindelijk kennis maken met haar knappe oom......
Gr.,
Jeroen -
17 April 2008 - 21:55
Gea:
Hallo kindertjes,
Volgens mij hebben jullie een leuke dag gehad.
Mooi om zo alles te zien.
Hopelijk knapt Jasmin snel op, zodat ze zaterdag fit is.
Knuffel van mij voor jullie.
Liefs (o)ma -
18 April 2008 - 05:06
Folkert En Petra:
Hallo Anne-Ling,
Wat ons betreft: hartelijk welkom in de familie! Dat je maar een leuk gezin mag vormen met Roeland en Marjon, maar daar twijfelen wij niet aan.
Folkert en Petra -
18 April 2008 - 07:38
Gerda:
Fijn dat we via de site zo mee mogen kijken in een voor jullie belangrijke, emotionele fase in jullie leven. Bevalt het kersverse ouderschap?? Verliefd worden op zo'n schatje lijkt ons in ieder geval geen kunst! Goede reis naar Beijing.
Groet Wim en Gerda